SOTE ja mitä se on ja koska tulee

Ylläolevaan haluaisin vastauksen. Olen kuullut ettei otsikkoon saisi laittaa välimerkkejä, pisteitä, kyssäreitä jne.

Siksi ehkä hieman raflaava otsikko, mutta luin hesarin mielipidepalstalta kirjoituksen jonka otsikkona oli,  "Sote-valmistelu on saatava vauhtiin Uudellamaalla".

Kirjoituksen allekirjoittajina Minerva Krohn(vihr.), sekä Kaarina Wilskman(kok), ensin mainittu Uudenmaan maakuntaliiton hallituksen jäsen, jälkimmäinen saman putiikin valtuuston jäsen.

Itse kirjoitus on kohtuullisen pitkä, enkä sitä sen enempää..mutta mikä kiinnitti huomioni, oli seuraava lainaukseni;

"Uudenmaan maakunnan sote-ja maakuntauudistuksen esivalmistelu on huolestuttavasti myöhässä verrattuna Suomen muihin maakuntiin. Ensi vuoden heinäkuun alussa maakuntien alueella pitää olla valmiina uusi väliaikainen organisaatio. Sen tehtävänä on vastata uudistuksen esivalmisteluista."

 

 

Tuo boldaamani..siis jo reilun puolen vuoden päästä pitää olla "organisaatio" valmiina, joka vastaa uudistuksen esivalmisteluista.

Olin hetken että wtf. En ole tähän asiaan sen kummemmin perehtynyt, mutta olen kuitenkin ollut siinä uskossa, että tämä "uudistus" on maalissa ihan justkohta. Nyt näyttääkin siltä, että esivalmisteluorganisaatiokin hieman hakusessa, saati sitten että koska valmista.

Voisiko joku itseäni viisaampi(ei tuottane ongelmia) valistaa minua hieman ja avata tätä asiaa. Mitä nyt ajetaan takaa, mikä tällä hetkellä pielessä, mikä tulee parantumaan ja ennen kaikkea, paljonko "säästetään".

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu