Puheenvuoron suvaitseva alennustila osaII

Mitä ja mistä maassamme saa kirjoittaa ja keskustella. Usarikin on puolensa valinnut(kuten aikoinaan sanonut Huuskon suulla), mutta pitääkö sekin tehdä näin selvästi ja puolueellisesti.

 

Kun en ole "tervo", niin hankala saada asiat johonkin sellaiseen järjestykseen, mistä lukijakin voisi ymmärtää mitä ajan takaa.

Haluaisin kuitenkin tuoda esiin sen seikan, että joistain asioista voi kirjoittaa, vaikka "rajustikin", toisista taas sitä samaa ei suoda, tahi se piilotetaan.

Otetaan "some"sta esimerkki..muutama päivä sitten uutisoitiin mamusta tupakkakaupoilla. Kun myyjä(työnantajan ohjeistuksen ja lakipykälien mukaan)kyseli virallisia papereita, eikä niitä löytynyt, niin tupakat jäivät saamati.

Tästä sitten facebookiin katkeraa tilitystä, ja siellä sitten Ulkoasianministeriön työntekijä(Elina SD) päättää lohduttaa mamua ja kertoo mitä mieltä s-marketin kassaneidistä; "

[​IMG]

 

_________________________

Minusta aika järkyttävää, että maamme virkamiehet kohdistavat tällaista kieltä pienipalkkaisiin kassatyöntekijöihin, jotka oikeasti toimivat vain maamme lakien mukaan.

Tämä oli yksi..sitten tähän Usariin..meillä on vaikkapa tämä ylläpidon lempilapsi Husu, joka aina välillä räjäyttää ja laittaa jonkun "itkuvirren", millä saa ainakin 10 peukkua(voisko ne saada pois kaikilta). Usein myös kertoo siellä miten kaikki nyt ahdistuu, kun Suomessa niin kovaa ja surkeeta..saattaa jopa olla että radikalisoituvat ja jos tulee terroristeja, niin "sitä saa mitä tilaa".

Sitten vielä näihin Usarin tuplastandardeihin..haluaisin ihan oikeasti nyt kysyä esim. Huuskolta, voinko käyttää maahanmuuttajien kohdalla nimitystä "tietämättömät mölisijät", "ali-oliot", "maanvaiva"..voinko myös arvostella heitä esim. toteamalla "arvomaailman olevan paimentolaisheimolta",  "äänen animaatiohahmolta", yms.

Yo kielenkäyttö kuitenkin täysin soveliasta, kun sen tekee opettaja ja se kohdistuu "meihin persuihin". Pari päivää sitten täällä oli blogi, jossa esitettiin mamuille suunnilleen telttoja metsään, sen teki kuitenkin kokoomuspuolueen edustaja ja se sai olla(nyt en sitä löytänyt, ehkä poistettu).

Oli miten oli..joku sellainen tasapuolisuus on oman itseni ohjenuora, saman toivoisin olevan ympärillänikin(toki voin vaan toivoa).

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu